Loader

Μπατόν σαλέ με τυρί κρέμα

2013-07-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

300γρ.αλεύρι

200γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

200γρ.τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

Μια πρέζα αλάτι

1αυγό χτυπημένο για το άλειμμα

Αλάτι χοντρό

Δενδρολίβανο τριμμένο στο multi

Πάπρικα

Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το τυρί κρέμα , αλάτι και το βούτυρο. Το ζυμώνουμε καλά και ανοίγουμε τετράγωνο φύλλο περίπου ½ εκατοστού. Με ένα αιχμηρό μαχαίρι κόβουμε λωρίδες φάρδους 1 εκατοστού και τις μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Αλείφουμε με το αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Στα μισά πασπαλίζουμε αλάτι χοντρό και πάπρικα και στα άλλα μισά αλάτι χοντρό, πιπέρι και δενδρολίβανο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.