Loader

Μπατόν σαλέ με τυρί κρέμα

2013-07-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

300γρ.αλεύρι

200γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

200γρ.τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

Μια πρέζα αλάτι

1αυγό χτυπημένο για το άλειμμα

Αλάτι χοντρό

Δενδρολίβανο τριμμένο στο multi

Πάπρικα

Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το τυρί κρέμα , αλάτι και το βούτυρο. Το ζυμώνουμε καλά και ανοίγουμε τετράγωνο φύλλο περίπου ½ εκατοστού. Με ένα αιχμηρό μαχαίρι κόβουμε λωρίδες φάρδους 1 εκατοστού και τις μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Αλείφουμε με το αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Στα μισά πασπαλίζουμε αλάτι χοντρό και πάπρικα και στα άλλα μισά αλάτι χοντρό, πιπέρι και δενδρολίβανο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *