Loader

Μπατζίνα με καλαμποκάλευρο

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2φλ.καλαμποκάλευρο
Αλατοπίπερο
150γρ.ανθότυρο θρυμματισμένη
250γρ.φέτα θρυμματισμένη
2κ.σ.λάδι
1αυγό χτυπημένο
1/2φλ.γάλα
1φλ. Και κάτι χλιαρό νερό
Βούτυρο και αλεύρι για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το καλαμποκάλευρο και σιγά σιγά ανακατεύοντας προσθέτουμε το νερό ώστε να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το αυγό, το αλατοπίπερο και τα τυριά. Τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί και τα μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά περίπου. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε, ζεστή ή κρύα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *