Loader

Μπουγιουρντί στο τηγάνι με φέτα Βερμίου

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

200γρ.φέτα θρυματισμένη

Λίγο αλάτι

1/2κ.γ.μπούκοβο

100γρ.ρεγκάτο κομμένο σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθούν τελείως. Ρίχνουμε τα τυριά και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Τα αφήνουμε πάνω στο μάτι μέχρι να λιώσουν καλά τα τυριά και σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *