Loader

Μπαρμπούνια με σάλτσα αμύγδαλου

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Κάτι διαφορετικό από ένα απλό λαδολέμονο ή μια σκορδαλίτσα που θα ταίριαζε με το φαγάκι μας.

Συστατικά  

6 μπαρμπούνια μεσαίου μεγέθους
Αλέυρι
Λάδι για τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
1 κρεμμύδι
3κ.σ. λάδι
1 ντομάτα
3 σκελ.σκόρδο
25 αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
1 φέτα ξερό ψωμί
2κ.σ. χυμό λεμόνι
1κ.σ. πάπρικα
Αλάτι

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε καλά τα ψαράκια μας και τα τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σαλτσούλα στο multi και τα πολτοποιούμε. Για μένα το Multi είναι το δεξί μου χέρι στην κουζίνα. Σερβίρουμε τα ψαράκια μας και δίπλα τη σαλτσούλα να βάλει ο καθένας κατά βούληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *