Loader

Μπακαλιάρος τηγανητός με πράσινη σαλάτα κάππαρης

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

1μπακαλιάρος γύρω στα 800γρ. κομμένος σε ροδέλες

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το αλεύρωμα

Αλατοπίπερο

Λάδι

2φλ.φρέσκια πράσινη σαλάτα

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/νη

2κ.σ.κάππαρη

1μικρό αγγούρι ψιλ/νο

1πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1κ.σ.πάστα σκόρδου

3κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

Ξύδι και χυμό 1 λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλευρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα κρατάμε σε ζεστό μέρος. Βάζουμε την πράσινη σαλάτα με την πιπεριά, την κάππαρη,τον άνιθο, το αγγούρι, την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα βάζο με καπάκι βάζουμε λάδι, ξύδι, το χυμό λεμονιού, την πάστα σκόρδου και το αλατοπίπερο και τα ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα , ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τον μπακαλιάρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *