Loader

Μπακαλιάρος σε κουρκούτι τσίπουρου

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2φύλλα μπακαλιάρου
1 ½ φλ.αλεύρι
1πρέζα ζάχαρη
1κ.σ.λάδι
1/2φλ.τσίπουρο
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βγάζουμε την πέτσα από τον μπακαλιάρο και τον κόβουμε σε κομμάτια. Τον βάζουμε σε μεγάλο μπολ με άφθονο νερό το οποίο αλλάζουμε πολλές την ημέρα. (Εγώ το αλλάζω κάθε φορά που μπαίνω στην κουζίνα) Την επόμενη ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι με το αλεύρι, τη ζάχαρη, το λάδι και το τσίπουρο και αν χρειαστεί λίγο νερό. Πρέπει να είναι αρκετά πηχτό. Βουτάμε μέσα σε αυτό τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό λάδι. Τον κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε τον μπακαλιάρο ζεστό με μπόλικο λεμονάκι και τι άλλο….σκορδαλια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *