Loader

Μπακαλιάρος με σπανάκι στο φούρνο

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(4 / 5)

4 5 5
Βάθμολογήστε τη συνταγή

5 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο
1 κιλό σπανάκι
1 κρεμμύδι ξερό
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 πράσο
½ ματσάκι άνιθος
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
πιπέρι κόκκινο και μαύρο
αλάτι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, τον άνιθο και το πράσο ψιλοκομμένα. Τα αφήνουμε να μαραθούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι. Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω τον ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο. Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *