Loader

Onion rings

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1φλ.αλεύρι
2αυγά
Αλατοπίπερο
Λάδι για τηγάνισμα
1φλ.μπύρα ή ανθρακούχο νερό
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ
3κ.σ.μαγιονέζα
1κ.σ.μουστάρδα
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μέλι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε μπωλ το αλεύρι,τα αυγά χτυπημένα,την μπύρα ή το ανθρακούχο νερό και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι. Βάζουμε το λάδι να κάψει. Με το χέρι μας παίρνουμε τις ροδέλες μια μια και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι. Τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Εντωμεταξύ σε έναμ πωλάκι βάζουμε την μαγιονέζα,την μουστάρδα,το αλατοπίπερο και το μέλι, αφού το έχουμε βάλει σε μπρίκι να λιώσει λίγο. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τα onion rings με την σος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *