Loader

Μπακαλιάρος με βλίτα

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 
1φρέσκος μπακαλιάρος περίπου 600γρ.

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2κιλό βλίτα

Χυμό 1 λεμονιού

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

4κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα του

1ποτήρι λευκό κρασί

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τα χόρτα με τα χέρια. Τα βάζουμε με λίγο νερό να βράσουν 15 λεπτά. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,το ψάρι τελευταίο. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν άλλα 15 λεπτά περίπου και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε το ψάρι ζεστό και δίπλα τα χόρτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *