Loader

Μπακαλιάροες με σπανάκι

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4 φαρδιές ροδέλες από μπακαλιάρο ολόκληρο μεγάλο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 κούπα σπανάκι
1/4 κούπας μαιντανός ψιλοκομμένος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. terriyaki sauce
2 κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Τοποθετούμε το ψάρι στην λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175οC για περίπου 20'. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και το σκόρδο.Τα ζεματίζουμε για 5' μέχρι να μαλακώσουν και ύστερα τα περνάμε με terriyaki sauce και λάδι. Στο τέλος περνάμε και το ψαράκι μας για 2-3' να πάρει άρωμα,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.