Loader

Μπακαλιάροες με σπανάκι

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

4 φαρδιές ροδέλες από μπακαλιάρο ολόκληρο μεγάλο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 κούπα σπανάκι
1/4 κούπας μαιντανός ψιλοκομμένος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. terriyaki sauce
2 κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Τοποθετούμε το ψάρι στην λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175οC για περίπου 20'. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και το σκόρδο.Τα ζεματίζουμε για 5' μέχρι να μαλακώσουν και ύστερα τα περνάμε με terriyaki sauce και λάδι. Στο τέλος περνάμε και το ψαράκι μας για 2-3' να πάρει άρωμα,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *