Loader

Μπαγκέτα γεμιστή με αλλαντικά

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μπαγκέτα

2φλ.ζαμπόν και/ή άλλα αλλαντικά που έχουμε

Αλατοπίπερο

1κ.σ.πάπρικα

4κ.σ.βούτυρο και λίγο ακόμα για το ψήσιμο

1φλ.γκούντα τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τις άκρες τις μπαγκέτας και την κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε την ψίχα. Βάζουμε το ζαμπόν στο multi και το χτυπάμε να γίνει σχεδόν αλοιφή. Το μεταφέρουμε σε μπολ και το ανακατεύουμε με το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια, λίγο αλατοπίπερο, την πάπρικα και το ? του τυριού. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τις μισές μπαγκέτες καλά και τις ακουμπάμε σε 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ακουμπάμε λίγο ακόμα βούτυρο. Κλείνουμε καλά τα αλουμινόχαρτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά. Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *