Loader

Μπάμιες με φέτα και δυόσμο

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  


1κιλό μπάμιες καθαρισμένες
1/φλ.ξύδι
Λάδι
1/2κ.γλ.ζάχαρη
3Φλ.σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες ή 2φλ.έτοιμο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.δυόσμο
300γρ.φέτα θρυμματισμένη
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις μπάμιες. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε το ξύδι. Όταν εξατμιστεί συμπληρώνουμε τη ζάχαρη. Μόλις ροδίσουν τις μεταφέρουμε σε ταψί και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα. Συμπληρώνουμε και λίγο νεράκι και σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά. Κατόπιν πασπαλίζουμε τη φέτα να πάει παντού και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά χωρίς αλουμινόχαρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *