Loader

Μους γιαουρτιού με άρωμα πορτοκάλι

2013-08-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1πακέτο μπισκότα πτι μπερ
400γρ.γιαούρτι
400ml κρέμα γάλακτος
2φύλλα ζελατίνης
100γρ.ζάχαρη άχνη
2κ.σ.μέλι
Τρούφα σοκολάτας
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε πολύ καλά το γιαούρτι με τη ζάχαρη και το μέλι. Ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βρέχουμε με κρύο νερό τα φύλλα ζελατίνης και έπειτα με λίγο ζεστό νερό τα διαλύουμε. Μεταφέρουμε τη ζελατίνη στο μείγμα γιαουρτιού μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος. Σπάμε τα μπισκότα και τα μοιράζουμε στον πάτο 5 μπολ. Από πάνω μοιράζουμε το μείγμα γιαουρτιού και πασπαλίζουμε με τη τρούφα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να τη σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *