Loader

Μους βερίκοκο γιαούρτι

2013-08-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

500γρ.γιαούρτι πλήρες στραγγιστό
400γρ.βερύκοκα χωρίς το κουκούτσι
100γρ.ζάχαρη άχνη
10φύλλα ζελατίνας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνας σε μπωλ με κρύο νερό να μαλακώσουν. Ρίχνουμε στο multi τα βερίκοκα με τη ζάχαρη να πολτοποιηθούν. Ρίχνουμε το 1/3 του πολτού σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Μόλις αρχίζει να παίρνει βράση το κατεβάζουμε και το ανακατεύουμε με την ζελατίνα στραγγισμένη. Ρίχνουμε το μείγμα στο μπωλ με τον υπόλοιπο πολτό βερίκοκου και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθούν τα υλικά. Το μεταφέρουμε σε μπωλάκια ή χαμηλά ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *