Loader

Μουρμούρα με μυρωδικά

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1μουρμούρα περίπου 700γρ.
1ντομάτα κομμένη στα 6 ή ντοματίνα
Λάδι
1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1κ.γλ.θυμάρι
1κ.σ.βασιλικός
1κ.γλ.δενδρολίβανο
2σκελ.σκόρδο
1κ.σ.μαιντανός
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi τα μυρωδικά, το λάδι, το σκόρδο ,το κρασί και το αλατοπίπερο και χτυπάμε να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Κόβουμε 2 φύλλα αλουμινόχαρτο τόσο όσο να χωράνε μέσα το ψάρι μας. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα το ψάρι. Γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε την κοιλιά του ψαριού και με το υπόλοιπο περιχύνουμε την μουρμούρα. Τοποθετούμε τριγύρω τα κομμάτια της ντομάτας ή τα ντοματίνια και κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 20 λεπτά και άλλα 10 με το αλουμινόχαρτο ανοιχτό. Σερβίρουμε το ψαράκι μας ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *