Loader

Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μπάμιες στη γάστρα

2013-07-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:15 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό μπάμιες (κατ/νες)

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/3φλ.χυμός ντομάτας

2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

2κ.σ.worcestershire sauce

1/2φλ.ροζέ κρασί

2μοσχαρίσιες μπριζόλες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στην γάστρα τις μπάμιες και από πάνω διασκορπίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ακουμπάμε πάνω τους τις μπριζόλες και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το λάδι, το κρασί, τη sauce και το χυμό ντομάτας. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και ψήνουμε με κλειστό το καπάκι στους 200C για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Αφήνουμε τη γάστρα χωρίς καπάκι για 5-10 λεπτά στο τέλος του ψησίματος και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *