Loader

Μοσχαράκι με κεφαλογραβιέρα στη γάστρα

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

`1κιλό σπάλα μοσχάρι κομμένη σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1ποτ.του κρασιού κόκκινο κρασί
4σκελ.σκόρδο κομμένες στη μέση
250γρ.κεφαλογραβιέρα κομμένη σε μεγάλους κύβους
4πατάτες κυδωνάτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας και τις πατάτες στη γάστα. Περιχύνουμε με το λάδι και το κρασί. Ρίχνουμε τα σκόρδα και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και κλείνουμε το κάπακι. Ψήνουμε για 1 ½ ώρα στους 250C. Λίγο πριν το τελείωμα του ψησίματος ρίχνουμε τους κύβους του τυριού και το αφήνουμε να λιώσει ανάμεσα από το κρέας. Αν δεν έχετε γάστρα μπορείτε απλά να το τυλίξετε σε λαδόκολλα με όλα τα υλικά από την αρχή, αλλά να παραλείψετε το νερό για να μην διαλύσει η λαδόκολλα και να μειώσετε την ποσότητα του κρασιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *