Loader

Μοσχάρι teriyaki με σπανάκι και μανιτάρια

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

1/2kg.μοσχάρι σπάλα
2κ.σ.λάδι
1κ.σ.σουσαμέλαιο
2 φλ.σπανάκι αχνισμένο
1 συσκ.μανιτάρια σε φετάκια
50γρ.αμύγδαλα φιλέ
1κ.γλ.ζάχαρη άχνη
1κ.σ.soya sauce
1κ.σ.teriyaki sauce

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζω το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρω το κρέας μου,να πάρει χρώμα αρκετά από όλες τις πλευρές.Το αφαιρώ από το τηγάνι. Στο ίδιο λάδι βάζω τα αμύγδαλα,να καβουρδιστούν κι αυτά ελαφρά και τα αφαιρώ από το τηγάνι. Συμπληρώνω το σουσαμέλαιο και σοτάρω εκεί τα μανιτάρια και το σπανάκι.Βάζω επίσης την ζάχαρη και τη soya sauce και αφήνω να ψηθούν περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια βάζω πάλι το κρέας μου-το οποίο έχω κόψει σε φετούλες- και την teriyaki και σιγοβράζω για άλλα 20-25 λεπτά. Στο τέλος βάζω και τα αμύγδαλα και σερβίρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *