Loader

Μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 3:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 κιλό μοσχάρι σε πολύ μικρά κομμάτια
1 κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
3 φύλλα δάφνης
3 κόκκους μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια και κόβουμε το κρέας σε κομματάκια. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια χύτρα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 15 λεπτά. Αν δεν έχουμε χύτρα, χρησιμοποιούμε κατσαρόλα για λίγο περισσότερο χρόνο. Μετά, αδειάζουμε όλα τα υλικά σε μια πήλινη γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου δυομιση ώρες. Καλή σας επιτυχία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *