Loader

Μοσχάρι στιφάδο με κόκκινο κρασί

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

1κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπαχάρι
1 1/2φλ.κόκκινο κρασί
20κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα
2καρότα κομμένα σε ροδέλες
2κλωνάρια θυμάρι, τα φύλλα  τους

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας να πάρι χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα και αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με το μπαχάρι και το θυμάρι. Συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά μέχρι να μείνει με σαλτσούλα δεμένη. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *