Loader

Μοσχάρι σταμνάτο

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

1πορτοκαλί, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά χοντροκομμένη

1φλ.χυμός ντομάτας

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι τριμμένο

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας μέσα σε γάστρα και διασκορπίζουμε πάνω του τα μανιτάρια , το κρεμμύδι κα τις πιπεριές. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπηρώνουμε νεράκι πάνω από τη μέση των υλικών και ψήνουμε στη γάστρα στους 220C για 2 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *