Loader

Μοσχάρι με τσίπουρο και τζίντζερ

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2 κιλό μοσχάρι

2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες

1 μέτριο κρεμμύδι

1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη

1 κρασοπότηρο τσίπουρο

σάλτσα ντομάτα(προαιρετικά)

θυμάρι

ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Σωτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι,το τζίντζερ και το καρότο σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν απαλά .Σβήνουμε το τσίπουρο,αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο και ρίχνουμε τη σάλτσα το αλατοπίπερο,το θυμάρι και 2 φλ.νερο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε μεσαία φωτίά μέχρι να μαλακώσει και μείνει με τη σάλτσα του. Αν χρειαστέι προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *