Loader

Μοσχάρι με τσίπουρο και τζίντζερ

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2 κιλό μοσχάρι

2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες

1 μέτριο κρεμμύδι

1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη

1 κρασοπότηρο τσίπουρο

σάλτσα ντομάτα(προαιρετικά)

θυμάρι

ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σωτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι,το τζίντζερ και το καρότο σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν απαλά .Σβήνουμε το τσίπουρο,αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο και ρίχνουμε τη σάλτσα το αλατοπίπερο,το θυμάρι και 2 φλ.νερο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε μεσαία φωτίά μέχρι να μαλακώσει και μείνει με τη σάλτσα του. Αν χρειαστέι προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *