Loader

Μοσχάρι με μέντα και soya sauce

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

2κ.σ.μέντα ψιλ/νη

2κ.σ.soya sauce

2πιπεριές πράσινες ολόκληρες

Αλατοπίπερο

1φλ.λευκό κρασί

1κρεμμύδι τριμμένο

3φλ.ζωμός κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τη μέντα, τις πιπεριές,τη soya και το ζωμό και σιγοβράζουμε 1 ½ ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του.. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.