Μοσχάρι με μέντα και soya sauce
2013-06-11- Κουζίνα:Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
2κ.σ.μέντα ψιλ/νη
2κ.σ.soya sauce
2πιπεριές πράσινες ολόκληρες
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
1κρεμμύδι τριμμένο
3φλ.ζωμός κρέατος
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τη μέντα, τις πιπεριές,τη soya και το ζωμό και σιγοβράζουμε 1 ½ ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του.. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.