Loader

Μοσχάρι με μέντα και soya sauce

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

2κ.σ.μέντα ψιλ/νη

2κ.σ.soya sauce

2πιπεριές πράσινες ολόκληρες

Αλατοπίπερο

1φλ.λευκό κρασί

1κρεμμύδι τριμμένο

3φλ.ζωμός κρέατος

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τη μέντα, τις πιπεριές,τη soya και το ζωμό και σιγοβράζουμε 1 ½ ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του.. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *