Loader

Μοσχάρι με δαμάσκηνα και καρότα

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
10δαμάσκηνα ολόκληρα
1καρότο μεγάλο κομμένο σε ροδέλες
1ποτήρι λευκό κρασί
1κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα καρότα και τα δαμάσκηνα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτοουμε ζεστό νεράκι να καλύψει το κρέας. Σιγοβράζουμε περίπου 50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας και να μελώσει η σαλτσούλα μας από τα δαμάσκηνα. Σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι ή πουρέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *