Loader

Μοσχάρι κοκκινιστό με πικάντικη σαλτσούλα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

700γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη

1κ.σ.φρέσκο θυμάρι

1μεγάλη ντομάτα τριμμένη

1φλ.χυμός ντομάτας

1.2φλ.λευκό κρασί

1κρεμμύδι τριμμένο

1/2λίτρο ζωμός λαχανικών ή κρέατος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

100γρ.τυρί κρέμα

2σκελ.σκόρδο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/4από το ματσάκι μαϊντανός

Χυμό 1 λεμονιού

Ξύσμα από το μισό λεμόνι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι. Μόλις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό και την φρέσκια ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε το ζωμό κι αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας και να δέσει η σάλτσα μας. Εντωμεταξύ στο multi βάζουμε όλα τα υλικά για την πικάντικη σάλτσα και τα χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε το κρεατάκι μας με την κοκκινιστή σαλτσούλα του και λευκό ρυζάκι και από πάνω μια κουταλιά από την πικάντικη σάλτσα από το τυρί κρέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *