Loader

Μπιφτεκάκια ριγανάτα με πιτούλες

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

400γρ.κιμάς μοσχαρίσιος
2κ.σ. ρίγανη
1 κρεμμύδι τριμμένο
2κ.σ.δυόσμος
Αλατοπίπερο
2αυγά
4κ.σ. λάδι (2 για το ταψί και 2 για το πλάσιμο των μπιφτεκιών)

1φλ.φρυγανιά τριμμένη
Πίτες για σουβλάκι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 1 ωρίτσα και πλάθουμε μικρά μπιφτεκάκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Ψήνουμε και τις πιτούλες μας στην τοστιέρα και σερβίρουμε τα μπιφτεκάκια με τις πίτες και πατατούλες τηγανιτές.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *