Loader

Μελόπιτα Σίφνου

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κιλό ανθότυρο
1ποτήρι μέλι
1 1/2ποτήρι ζάχαρη
6αυγά
Αλεύρι για το ταψί
Κανέλλα για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βαζουμε το ανθότυρο θρυμματισμένο στο μίξερ και το χτυπάμε μαζί με το μέλι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά ένα ένα. Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά. Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με κανέλλα και αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν την κόψουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *