Loader

Κρασάτο συκώτι με ελιές και λιαστές ντομάτες

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1/2κιλό μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.λευκό κρασί

2φλ.ζωμός λαχανικών ή νερό

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

12 ελιές Καλαμών ολόκληρες χωρίς κουκούτσι

5λιαστές ντομάτες κομμένες στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λάδι το σκόρδο και το συκώτι μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες και τη ρίγανη. Σιγοβράσουμε για 45 λεπτά περίπου και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα νεράκι. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας. Ιδανικά ταιριάζει με λευκό ρυζάκι για να διασκορπίσετε πάνω του μπόλικη από τη σαλτσούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *