Loader

Μελιτζανοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης

2013-06-06
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 20λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

800γρ.μελιτζάνες
2 Πιπεριές Φλωρίνης
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1κ.γλ.κόλιανδρο κοπανισμένο
1κ.γλ.θυμάρι
2κ.σ.ξύδι balsamico
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο

Method

Step 1

Κόβουμε σε κυβάκια τις μελιτζάνες και τις πιπεριές. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το σκόρδο. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε λίγο παραπάνω από το μισό λάδι. Ανακατεύουμε. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν Ξεφουρνίζουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τον κόλιανδρο. Ρίχνουμε το ξύδι, το υπόλοιπο λαδάκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *