Loader

Μελιτζανοπίλαφο με λουκάνικα Μυκόνου

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κυβάκια

2λουκάνικα Μυκόνου κομμένα σε ροδέλες

1μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια

1κ.σ.φρέσκια ή ξερή ρίγανη

3φλ.ζωμός λαχανικών

1φλ.ρύζι για πιλάφι

Αλατοπίπερο

10ντοματίνια κομμένα στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και τηγανίζουμε ελαφρά τα λουκάνικα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι , τα ντοματίνια και την μελιτζάνα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Λίγο λίγο ρίχνουμε ζωμό κάθε φορά που τον απορροφάει μέχρι να τελειώσει. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ρίγανη. Κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε τη κατσαρόλα 4-5 λεπτά πάνω πριν σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.