Loader

Μαυρομάτικα φασόλια hummus με παντζάρια

2015-03-14
  • Yield: 2 1/2 φλιτζάνια
  • Prep Time: 10λ
  • Ready In: 10λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

14/3/15

Μαυρομάτικα φασόλια hummus με παντζάρια. Ένα ρόζ ντιπάκι, νηστίσιμο και υγιεινό. Σε ροζ απόχρωση, βελούδινη υφή και ιδιαίτερη γεύση, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε ελαφρά ζεσταμένο. Απλά θα λιώσει στο στόμα.

beetblceyehumm (1) beetblceyehumm (4)

Ingredients

  • 2 φλιτζάνια φασόλια μαυρομάτικα, βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι παντζάρια μαγειρεμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 1κουταλιά της σούπας ταχίνι
  • Αλατοπίπερο

Method

Step 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi συμπληρώνοντας επιπλέον λάδι, χυμό λεμονιού ή νερό, μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο και ομοιόμορφο μείγμα.

Step 2

Μεταφέρουμε σε μπολ και σερβίρουμε αμέσως. Διατηρούμε στο ψυγείο για άλλες 4-5 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *