Loader

Μαυρομάτικα φασόλια μαγειρευτό με πλατιά φασολάκια

2013-07-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

Λάδι

1κρεμμύδι ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο ψιλν/νο

3φλ.ζωμός λαχανικών

1 ½ φλ.νερό χλιαρό

Αλατοπίπερο

2 ½ φλ.μαυρομάτικα φασόλια

1φλ.πλατιά φασολάκια

1κ.γλ.μπούκοβο

1/2φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα 1 λεπτό ακόμα. Ρίχνουμε το ζωμό , το νερό, αλατοπίπερο, τα πλατιά φασολάκια και τα μαυρομάτικα. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 30 λεπτά. Προσθέτουμε το μπούκοβο και το χυμό ντομάτας και συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 20 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.