Loader

Μανέστρα με τόνο,αγγούρι και άνιθο

2013-08-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
250γρ.κριθαράκι
1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
1/2ματσάκι άνιθο ψιλ/νο
3    κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
το χυμό 2 λεμονιών
2κ.σ.μαγιονέζα
Αλατοπίπερο
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες. Το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα βαθύ μπωλ μαζί με τον άνιθο,το αγγούρι,τον τόνο και τα κρεμμυδάκια. Σε ένα βαζάκι αναμιγνύουμε καλά το λάδι με το χυμό λεμονιού, τη μαγιονέζα και το αλατοπίπερο. Περιχύνουμε με αυτό το κριθαράκι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με άνιθο και φετούλες λεμονιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.