Loader

Μακαρόνια στη λαδόκολλα

2013-08-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

300γρ.κοντό μακαρόνι της αρεσκείας σας
1φλ.γκούντα τριμμένο ή άλλο τυρί χαμηλών λιπαρών
Αλατοπίπερο
2κ.σ.βούτυρο η μαργαρίνη
1/3φλ.μανιτάρια φέτες
4λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1κ.σ.βασιλικός ξερός
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
150ml κρέμα γάλακτος πλήρες ή Light
1σακουλάκι μοτσαρέλα (στο σακουλάκι με το νερό) ψιλ/νη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα βάζουμε σε ταψί στρωμμένο με 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, το βασιλικό και το τυρί. Διασκορπίζουμε την πιπεριά, τις λιαστές ντομάτες και τα μανιτάρια. Διασκορπίζουμ τη μοτσαρέλα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Τοποθετούμε κομμάτια από το βούτυρο πάνω στο φαγητό, κλείνουμε τη λαδόκολλα καλά και ψήνουμε 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.