Loader

Μακαρόνια με κιμά b.b.q.

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

 

300γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας σας

1/2κιλό κιμάς ανάμικτος

Λάδι

1φλ.χυμός ντομάτας

1κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.σ.worcestershire

1κ.σ.Mix για bbq σκόνη

Παρμεζάνα τριμμένη

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά να πάρει χρώμα παντού, πιέζοντας με μια κουτάλα για να διαλύσει ο κιμάς. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το bbq mix και ρίχνουμε την Worcestershire sauce και το χυμό ντομάτας. Συμπληρώνουμε 1 ποτήρι χλιαρό νερό και σιγοβράζουμε 20 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σερβίρουμε σε κάθε πιάτο ζυμαρικά και από πάνω ρίχνουμε 1-2 κουταλιές από την σάλτσα κιμά και πασπαλίζουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.