Loader

Μακαρονοσαλάτα με αυγά για bbq

2014-05-12
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 25λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

15/5/14

Άνοιξε ο καιρός και προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το καλοκαίρι και τις παραλίες. Το μόνιμο άγχος κάθε τέτοια εποχή του χρόνου λοιπόν είναι το σώμα μας και η διατροφή μας. Είναι επίσης και η περίοδος αυτή που λόγω καλής θερμοκρασίας ευνοούνται τα διάφορα bbqσε μπαλκόνια και αυλές. Στο ZannetCooks έχουμε τον τρόπο να ευχαριστηθούμε και τα δυο με μεγάλη απόλαυση. Μακαρονοσαλάτα με αυγά για bbq είτε το κάνουμε στο σπίτι μας είτε είμαστε καλεσμένοι κάπου. Θα εντυπωσιάσουμε και θα χορτάσουμε στα σίγουρα!

pastabbqpestosld (1) pastabbqpestosld (5)

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια σπανάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο, κατά βούληση
  • 150gr. κοντό ζυμαρικό της προτίμησης μας
  • 12-15 ντοματίνια κομμένα στα 2 ή στα 4, ανάλογα στο μέγεθος
  • 2-3 αυγά κομμένα στα 4
  • 3-4 κουταλιές της σούπας pesto της προτίμησης μας

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το σπανάκι με τα ντοματίνια, το λάδι, λίγο αλατοπίπερο και το μισό pesto και τα αφήνουμε στην άκρη για 15 λεπτά, να ενωθούν οι γεύσεις και να μαλακώσει το σπανάκι.

Βήμα 2

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το υπόλοιπο pesto.

Βήμα 3

Τα μεταφέρουμε στο μείγμα με το σπανάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα ή βαθιά σαλατιέρα διασκορπίζοντας από πάνω τα αυγά και πασπαλίζοντας, αν θέλουμε με λίγο επιπλέον φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *