Loader

Μακαρονάκι κοφτό με μελιτζάνα και μπέικον

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

½ κιλό μακαρονάκι κοφτό ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
1μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μπύρα
200γρ.μπέικον ψιλ/νο
1φλ.παρμεζάνα τριμμένη
1κ.γλ.δενδρολίβανο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό και σοτάρουμε την μελιτζάνα μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το μπείκον κι όταν γίνει τραγανό ρίχνουμε τη μπύρα και το δενδρολιβανο και αφήνουμε να απορροφήσει το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *