Loader

Μακαρονάδα με μελιτζάνες ντομάτα και δυόσμο

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

500γρ.σπαγγέτι Νο 6 ή άλλο της αρεσκείας σας
2μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κυβάκια
1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
2σκελ.σκόρδου λιωμένες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.δυόσμο
Πεκορίνο τριμμένο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγανάκι και τηγανίζουμε τους κύβους της μελιτζάνας. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις ανακατεύουμε σε μπωλ με τις ντομάτες, το δυόσμο και το αλατοπίπερο. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το σκόρδο να βγάλει τη μυρωδιά του χωρίς να μαυρίσει. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και τις μελιτζάνες με τις ντομάτες μέσα στο αντικολλητικό και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με μπόλικο τυράκι τριμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.