Μαγιονέζα χωρίς αυγά
2013-07-13- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Αν την επόμενη μέρα είστε καλεσμένοι σε τραπέζι με ψάρι βάλτε την σε βαζάκια τα οποία στολίζουμε με κορδέλες. Την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη.
Συστατικά
1/2φλ.ηλιέλαιο
1/2φλ.εβαπορέ αδιάλυτο
1κ.σ.μουστάρδα
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα διατηρούμε στο ψυγείο.