Loader

Λουκάνικο με τυρί και θυμάρι

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/2κ.γλ.ζάχαρη
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1/2φλ.κρασί ροζέ
1κ.σ.θυμάρι
150γρ.κεφαλοτύρι κομμένο σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα και την πιπεριά και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το μπούκοβο και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν και να μείνουν με τη σαλτσούλα που θα κάνει η ντομάτα, χωρίς προσθήκη νερού. Περίπου 20 λεπτά. Κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κυβάκια του τυριού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.