Loader

Λευκό και καστανό ρύζι

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.ρύζι για πιλάφι βρασμένο

1φλ.καστανό ρύζι βρασμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.τζίντζερ σκόνη

1/3φλ.σόγια σος

1/2φλ.Peanuts

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

Χυμό 1 λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε αντικολλητίκο τηγάνι με λίγο λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το τζίνζερ. Προσθέτουμε τα φιστίκια. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τη σόγια και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε όλα μαζί 3-4 λεπτά και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τα 2 είδη ρυζιού. Ανακατεύουμε, μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *