Loader

Λευκή σαγκρία με πεπόνι και αγγούρι

2015-09-26
  • Μερίδες: 6
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

26/9/15

Χαλαρώστε με μια όχι και τόσο γλυκιά παραλλαγή της γνωστής μας σαγκριάς (ή σαγκρίας, πάντα μπερδεύομαι). Λευκή σαγκρία με πεπόνι και αγγούρι, άκρως εποχιακή και ανάλαφρη.

cucumelonsangria (1) cucumelonsangria (2)

Συστατικά

  • 1 μπουκάλι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 φλιτζάνι πεπόνι κομμένο σε κυβάκια
  • ½ φλιτζάνι αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
  • ½ lime κομμένο σε κυβάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα μέντας
  • Σόδα ή ανθρακούχο νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα το κρασί, το αγγούρι, το πεπόνι και την μέντα και φυλάμε στο ψυγείο 2-4 ώρες.

Βήμα 2

Αφαιρούμε αν θέλουμε τη μέντα και μοιράζουμε σε ποτήρια με μπόλικο πάγο. Γεμίζουμε το υπόλοιπο του ποτηριού με σόδα ή ανθρακούχο νερό και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *