Loader

Λεμονάτο κοτόπουλο με αγκινάρες

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

10πάτοι αγκινάρας (κατ/νοι)

1κ.σ.θυμάρι

1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί

3φλ.ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών

Χυμό 2λεμονιών

3σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις αγκινάρες και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 40 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *