Loader

Λεμονάτες πατάτες φούρνου με φέτα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 55λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

 

3πατάτες κομμένες στο μέγεθος της αρεσκείας σας

Λάδι

Χυμό 2λεμονιών

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.θυμάρι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο σε ταψί και αραδιάζουμε πάνω τις πατάτες. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και λαδάκι. Προσθέτουμε νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά περίπου. Εντωμεταξύ ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού στο φλιτζάνι με το τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά. Το διασκορπίζουμε πάνω στις πατάτες και ψήνουμε άλλα 15 λεπτά. Τις μεταφέρουμε σε πιατέλα μαζί με το αλουμινόχαρτο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *