Loader

Λαχανάκια Βρυξελλών φούρνου σπέσιαλ

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό λαχανάκια Βρυξελλών κατ/να

3φέτες μπέικον ψιλ/νες

2κ.σ.λάδι

4σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1κ.σ.μουστάρδα

1κ.σ.μέλι

1κ.γλ.πάπρικα

Αλατοπίπερο

15ντοματίνια ολόκληρα ή μισά αν είναι μεγάλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα πυρίμαχο ψηλό σκεύος τα λαχανάκια, τα ντοματίνια, το μπέικον και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα από τα λαχανάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά, θα βγάλουν και τα ντοματίνια. Το σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *