Loader

Λάχανο κάρυ

2013-07-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

 

Συστατικά  

 

1μέτριο λάχανο ψιλ/νο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.μέλι

1κ.σ.κάρυ σκόνη

Μαϊντανός φρέσκος ψιλ/νος για το σερβίρισμα

Μια πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε βαρύ αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το λάχανο και το κρεμμύδι, μαζί με ελάχιστο νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 20 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Προσθέτουμε το μέλι, το κάρυ και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, αν το χρησιμοποιήσουμε. Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μπόλικο μαϊντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *