Loader

Κόκκινη σκορδαλιά

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3/4μιας φραντζόλας μπαγιάτικου ψωμιού

1/4φλ.ξύδι

2/4φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

4σκελ.σκόρδο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

Οδηγίες

Βήμα 1

Μουλιάζουμε το ψωμί σε μπόλικο νερό και το ζουλάμε με τα χέρια μας να στραγγίξει καλά. Το βάζουμε στο multi μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή. Σερβίρουμε τη σκορδαλιά αμέσως με θαλασσινά ή τηγανητά λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *