Loader

Κόκκινη σκορδαλιά

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3/4μιας φραντζόλας μπαγιάτικου ψωμιού

1/4φλ.ξύδι

2/4φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

4σκελ.σκόρδο

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Μουλιάζουμε το ψωμί σε μπόλικο νερό και το ζουλάμε με τα χέρια μας να στραγγίξει καλά. Το βάζουμε στο multi μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή. Σερβίρουμε τη σκορδαλιά αμέσως με θαλασσινά ή τηγανητά λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *