Loader

Κροκέτες με τα ρεβύθια που έμειναν

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.ρεβύθια μαγειρεμένα και σουρωμένα από τα υγρά
1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα
1πράσο
2κρεμμύδια φρέσκα
Αλατοπίπερο
3φέτες μπέικον ψιλ/νες
2αυγά χτυπημένα
1/2κ.γλ.μοσχοκάρυδο
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Πολτοποιούμε τα ρεβύθια στο multi και τα μεταφέρουμε σε μπολ. Βάζουμε επίσης στο multi το πράσο και τα κρεμμυδάκια και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ. Προσθέτουμε τα αυγά, τη φρυγανιά, το μπέικον, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο. Τα ανακατεύουμε όλα καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τις κροκέτες κουταλιά κουταλιά κι από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *