Loader

Κριθαράκι με τα υλικά του pesto και γαλοπούλα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.κριθαράκι μέτριο

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο

1κ.γλ.σκόρδο σκόνη

4κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη

2κ.σ.βασιλικός ξερός ή φρέσκος

3φέτες γαλοπούλα βραστή

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τα οδηγίες της συσκευασίας και το σουρώνουμε. Το μεταφέρουμε σε βαθύ μπολ και του ρίχνουμε λάδι ανακατεύοντας να μην κολλήσει. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.