Loader

Κριθαράκι με συκωτάκια στο τηγάνι

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φλ.κριθαράκι

300γρ.συκωτάκια κοτόπουλου

1κ.σ.κουκουνάρι

1 κρεμμύδι ψιλ/νο

2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

1/2ποτ.κρασί λευκό

2κ.σ.λάδι

αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βλαζουμε το λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι.Μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε κσι τα συκωτάκια μας,κομμένα σε μικά κομμάτια.Σβήνουμε με το κρασί και συπληρώνουμε το κριθαράκι μόλις απορροφηθεί λίγο το αλκοόλ. Συμπληρώνουμε χλιαρό νεράκι κάθε που το απορροφά,να γίνει χυλωμένο το φαγάκι μας σαν ριζότο.Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον μαιντανό και το κουκουνάρι λίγο πρίν τελειώσει το βράσιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *